SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

T9
Corona-vänlig gruppbild från senaste tävlingen vt-21
T9 är en av alla våra träningstrupper. Här satsar vi på att lära oss gymnastikens alla grundövningar, så som kullerbyttor, hjulningar och handstående på tumbling och ljushopp på trampett. Självklart får man även gå vidare när man är redo med både rondater, handvolter och frivolter. Vi tränar ett lättare fristående med hopp och balansmoment. 
 
T9 tränar på nivå åtta-nio enligt gymnastikförbundets nivåindelning. I den här gruppen är det frivilligt att tävla, men vi satsar mot att vara med på åtminstone en lokal tävling per verksamhetsår. Under våren vt-21 har T9 tävlat Mellansvenskas digitala tävling på nivå åtta. De ställde upp i tumbling, trampett och fristående.
 

T9 består av 17 gymnaster födda 2009-2011. 

 
T9 tränar lördagar kl. 11.00-12.30 i Klämman Arena, en idrottshall utrustad för truppgymnastik. Föranmälan krävs. Just nu är gruppen full, men vill du ställa dej i kö mejlar du till oss på truppgymnastik@wifolkagf.se. Vi vill ha följande info i din anmälan: Namn, personnummer, adress, skola, eventuella gymnastiska förkunskaper och eventuella önskemål.
 
Välkommen till ett underbart gäng!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 19/05 20:18 
Hem, 16/05 20:30 
Hem, 11/03 19:04 
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler