SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

T9
Gymnastik är glädje!
T9 är en av våra tävlingstrupper. Vi tävlar på kullerbyttor, hjulningar, rondater och handvolter på tumbling. På trampett gäller överslag till rygg, grupperad volt och ljushopp. I fristående ingår förutom ett lättare stegprogram även piruettprep, halvhopp och hjulning. För att gå i gruppen bör gymnasten klara minst hälften av dessa övningar för att träningen ska bli så bra som möjligt. 
 
T9 tränar på nivå åtta 8 år+ enligt gymnastikförbundets nivåindelning. Det här är en tävlingsgrupp och vi satsar på att tävla minst en tävling per termin. Under våren vt-22 har T9 tävlat Wifolkaträffen på nivå åtta. De ställde upp i tumbling och trampett och fick finfina poäng!
 

T9 består av 17 gymnaster födda 2012-2014. 

 
T9 tränar tisdagar kl. 16.00-17.00 i Vifolkahallen och söndagar kl. 12.15-14.15 i Klämman Arena, en idrottshall utrustad för truppgymnastik. Föranmälan krävs. Är du intresserad av en plats i gruppen mejlar du till oss på truppgymnastik@wifolkagf.se. Vi vill ha följande info i din anmälan: Namn, personnummer, adress, skola och gymnastiska förkunskaper.
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler