SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

Parkour och Tricking
2021-05-19 20:18

Just nu söker vi efter ledare till parkour och tricking. Känner du någon som är intresserad av att vara med och bygga upp verksamheten från grunden med utbildningar, utrustning, träningstider och rekrytering, kanske du själv!? Till förfogande står en ny hall anpassad för gymnastik och parkour/tricking, med landningsgropar, airtracks och trampoliner. 

Kontakta parkour@wifolkagf.se för mer information

Till minne av Lugi
2021-05-16 20:30
Göran "Lugi" Cederberg

Idag minns vi Göran ”Lugi” Cederberg, han skulle fyllt 73 år. Han fattas oss och framförallt våra gymnaster med den gympaglädje han spred. Lugi valde att i sitt testamente hedra vår förening med ett arv på 100 000kr. Medel som vi idag kan avslöja kommer att starta en minnesfond till Lugis ära. Ur denna minnesfond kommer ett Lugi-stipendium delas ut till den gymnast, ledare eller person som visat gympaglädje, laganda, kamratskap eller engagemang för föreningen i sann Lugi-anda. Lugi-stipendiet kommer delas ut varje år med start den 16 maj 2022. Vi har även glädjen att meddela att Lugis närmsta gymnastikkollega Agnete Thörnqvist och en av hans första gymnastikadepter Ninni Kellander tackat ja som jurymedlemmar tillsammans med en representant från WGF´s styrelse. Arbetet med minnesfonden, nomineringar m.m. har startat och mer info kommer framöver, men kanske kan ni alla berätta ett roligt Lugi-minne redan ikväll runt matbordet.

 

Tack för allt Lugi, än en gång.

Ny email-struktur
2021-03-11 19:04

För att bli tydligare i vår kommunikation och för att styrelsens medlemmar lättare ska kunna nås finns det nya mailadresser, kolla under Styrelsen-Medlemmar

Nytt hem på nätet, samma adress.
2020-10-14 20:14
 
 
 
 

Äntligen ny hemsida med flera nya funktioner. Här ska du hitta det mesta du vill veta om Wifolka GF, Bamsegympa, barngymnastik, truppgymnastik och motion. Skulle du sakna något så vill vi gärna veta hur vi gör information ännu mer tillgänglig.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler