SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

T6
Gruppbild från senaste tävlingen vt-21
T6 är en av våra tävlingstrupper. Vi tävlar på kullerbyttor, hjulningar, handvolter och rondater, och ibland även flickis på tumbling. På trampett gäller överslag på bord, grupperad volt och ljushopp eller sträckt volt. I fristående ingår förutom ett lättare stegprogram även piruettprep, saxhopp, halvhopp, spindelstående och hjulning. För att gå i gruppen bör gymnasten klara minst hälften av dessa övningar för att träningen ska bli så bra som möjligt. 
 
T6 tränar på nivå sju enligt gymnastikförbundets nivåindelning. Det här är en tävlingsgrupp och vi satsar på att tävla minst en tävling per termin. Under våren vt-21 har T6 tävlat Mellansvenskas digitala tävling på nivå sju. De ställde upp i tumbling, trampett och fristående.
 

T6 består av 20 gymnaster födda 2008-2012. 

 
T6 tränar torsdagar kl. 18.00-19.00 i Vifolkahallen och lördagar kl. 9.00-11.00 i Klämman Arena, en idrottshall utrustad för truppgymnastik. Föranmälan krävs. Just nu är gruppen full, men vill du ställa dej i kö mejlar du till oss på truppgymnastik@wifolkagf.se. Vi vill ha följande info i din anmälan: Namn, personnummer, adress, skola, eventuella gymnastiska förkunskaper och eventuella önskemål.
 
 
 
 
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 19/05 20:18 
Hem, 16/05 20:30 
Hem, 11/03 19:04 
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler