SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

Sammanfattning av verksamhetsåret ht23/vt24
2024-06-30 21:24
Lagbild från Riksfyran i Örebro vt-24

Vi sammanfattar året såhär:

 

8-9/8 drog terminen igång med en två dagars inlärning av fristående. 

 

20/9 hade vi kostföreläsning med utbildare från Sisu, där vi även lagade olika mellanmål tillsammans. Roligt och gott! 

 

23/9 var vi på läger i Trollhättan tillsammans med T1. Bussresa dit, en massa gymnastik i deras grymma hall, samt en något tröttare bussresa hem - en riktig toppendag.

 

14/10 tävlade vi STG Open på nivå fem och det blev en tredjeplats i tumbling, en andraplats i trampett och en fjärdeplats i fristående.

 

21/10 tävlade vi Mellansvenska Mästerskapen i Örebro på nivå fem och det blev en sjätteplats i tumbling, femteplats i trampett och sjätteplats i fristående.

 

5/11 tävlade vi Mellansvenska Mästerskapen i Mantorp på nivå fem och det blev femteplats i tumbling, förstaplats i trampett och tredjeplats i fristående, och en andraplats i totalen!

 

27/11 hade vi och T2 tematräning med temat "Vamos a la playa". Riktigt många snygga outfits minsann.

 

17/12 var det dags för föreningens julshow med temat "Livet är en schlager". Vi var hjärtrösterna, och tro att vi bjöd på show!

 

18/12 hade vi terminsavslutning med jultema, och fika!

 

27/12 läger

 

3/1 drog terminen igång igen, och vi passade på att byta fristående, igen! 

 

6/4 var vi funktionärer på Wifolkaträffen, en tävling för nivå 6-8 som vår förening arrangerade.

 

4/5 tävlade vi Mellansvenska Mästerskapen i Eskilstuna på nivå fyra. Det blev en fjärdeplats i tumbling, en sjundeplats i trampett, en andraplats i fristående samt en fjärdeplats i totalen. 

 

13/5 hade vi genrep inför Riksfyran och det var jättekul att så många kom. Efter det hade vi föräldramöte för föräldrarna, och vi gymnaster passade på att måla en lagbanderoll.

 

17-19/5 tävlade vi Riksfyran dam yngre 13-16, en tävling som inte gick helt våran väg, och vi slutade på 28:e plats av 32 lag. Men vi bjöd på en sjukt grym trampett, och vi lekte lekar och umgicks så helgen blev toppen ändå!

 

5/6 hade vi terminsavslutning med trekamp och tacos, samt godissallad :)

 

16-20/6 var vi tillsammans med T2 på läger i Frösakull i Halmstad. Fantastiska dagar med en massa träning (typ sju timmar om dagen!), bad i havet, sjukamp, glass och det bästa var såklart att vi fick dela det tillsammans <3

 

Utöver det har vi haft en massa träningar, vi har tex avslutat alla söndagsträningarna med gemensamt fika. Vi har skrattat och även gråtit lite emellanåt, men det har varit en fantastisk termin.

 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler