SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

T10
<3
T10 är en av våra tävlingstrupper, men det är frivilligt att vara med och tävla här. Vi tävlar på kullerbyttor, hjulningar, rondater och handvolter på tumbling. På trampett gäller överslag till rygg, grupperad volt och ljushopp. I fristående ingår förutom ett lättare stegprogram även piruettprep, halvhopp och hjulning. För att gå i gruppen bör gymnasten klara minst hälften av dessa övningar för att träningen ska bli så bra som möjligt. 
 
T10 tränar på nivå åtta 10 år+ enligt gymnastikförbundets nivåindelning. Det här är en tävlingsgrupp och vi satsar på att tävla minst en tävling per termin. Under våren vt-22 har T10 tävlat Wifolkaträffen på nivå åtta. De ställde upp i tumbling och trampett och fick finfina poäng i båda grenarna.
 

T10 består av 16 gymnaster födda 2010-2013. 

 
T10 tränar söndagar kl. 10.30-12.30 i Klämman Arena, en idrottshall utrustad för truppgymnastik. Föranmälan krävs. Just nu är gruppen full, men vill du ställa dej i kö mejlar du till oss på truppgymnastik@wifolkagf.se. Vi vill ha följande info i din anmälan: Namn, personnummer, adress, skola, eventuella gymnastiska förkunskaper och eventuella önskemål.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler