SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

T10
T10 vt-23
T10 är en av våra tävlingstrupper, men det är frivilligt att vara med och tävla här. Vi tävlar på kullerbyttor, hjulningar, rondater och handvolter på tumbling. På trampett gäller överslag till rygg, grupperad volt och ljushopp. I fristående ingår förutom ett lättare stegprogram även piruettprep, halvhopp och hjulning. För att gå i gruppen bör gymnasten klara minst hälften av dessa övningar för att träningen ska bli så bra som möjligt. 
 
T10 tränar på nivå åtta-nio enligt gymnastikförbundets nivåindelning. Det här är en tävlingsgrupp och vi satsar på att tävla minst en tävling per år. 
 

T10 består ht-23 av 18 gymnaster födda 2012-2014. 

 
T10 tränar söndagar kl. 10.00-12.00 i Klämman Arena, en idrottshall utrustad för truppgymnastik. Föranmälan krävs. Just nu är gruppen full, men vill du ställa dej i kö mejlar du till oss på truppgymnastik@wifolkagf.se. Vi vill ha följande info i din anmälan: Namn, personnummer, adress, skola, eventuella gymnastiska förkunskaper och eventuella önskemål.
Sammanfattning av verksamhetsåret ht22/vt23
2023-06-20 18:56
Lagbild från Wifolkaträffen vt-23

Vi har haft två stora framträdanden under året, en på hösten och en på våren.

 

18/12 var det föreningens julshow med temat "Äntligen tillbaka på arbetet". Vi tillhörde "Kostymnissarnas Riksförbund", och var utklädda till bland annat sekreterare och bibliotekarier och självklart bjöd vi också på en massa grym gymnastik. 

 

22/4 tävlade vi Wifolkaträffen på nivå åtta öppen klass. Öppen klass innebär inga resultat på plats men efteråt mejlas resultaten ut och det blev en sjundeplats i tumbling, sjätteplats i trampett och niondeplats i fristående, samt åttondeplats i totalen!

 

14/5 hade vi terminsavslutning med fri träning och en massa fika! Det blev en riktig kanonavslutning på ett härligt gymnastikår. 

 

Utöver det har vi såklart haft en massa härliga träningar under året också!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 10/04 18:01 
Hem, 02/02 09:32 
Hem, 24/08 23:43 
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler