SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

Lugistipendiet 2023 tilldelas Linnéa Svalin
2023-05-29 15:15
Linnéa Svalin (mitten) fick årets Lugi-stipendium. Med på bilden även Agnete Thörnkvist och Kristin Kellander från stiftelsens jury

Grattis Linnéa Svalin, ditt engagemang i Wifolka GF har belönats med ett stipendie på 5000kr från Lugis minnesfond med motiveringen:

 

"Vi vill nominera Linnéa Svalin till årets Lugi-stipendium.

Hon är en fantastisk förebild för de yngre barnen. Hon är tydlig och rak i sin kommunikation, hon är omtänksam och otroligt hjälpsam samt omtyckt av både gymnaster och vuxna.

Mina barn uppskattar henne otroligt mycket som ledare och som person, och vi är säkra på att alla andra känner likadant.

Hon är en studsboll och ett lyckopiller i ett."

 

Stort grattis igen!

/Styrelsen

Ny termin
2023-02-02 09:32

Hej alla WGFare!


Vi hoppas att ni har haft en bra start på 2023 och att våren fortsätter i samma härliga anda.

Våra verksamheter har ni kommit igång på alla fronter (förutom Bamsegymnastiken som har sin start v6). Motionen erbjuder 4 olika pass denna termin. Barngymnastiken fortsätter med samma rörelseglädje som tidigare hos våra mindre gymnaster. Truppgymnastiken är inne i en grundträningsperiod för att sedan ut och tävla längre fram i vår. 

 

Och på tal om tävling så anordnar WGF en tävling i vår. Boka in 22 april för att se härliga gymnaster visa sin glädje för truppgymnastik! Självklart kommer vi behöva er hjälp kring tävlingen så håll utkik på våra sociala medier och mejlen för ytterligare info.

 


Vi i Styrelsen önskar er alla en härlig och solig vår!

Nu startar vi!!
2022-08-24 23:43
 
Minnesfonden Lugis första stipendiat
2022-05-16 20:45
Tränare Sofia Edström (mitten) blev först ut att tilldelas stipendium. Med på bilden även Agnete Thörnkvist och Kristin Kellander från stiftelsens jury

Grattis Sofia Edström, ditt engagemang i Wifolka GF har belönats med det första stipendiet på 5000kr från Lugis minnesfond med motiveringen:

 

Sofia har en sund inställning till idrott och hälsa. Hon ser alla gymnaster och bemöter dom alla med sammaglädje och respekt. Sofia är en fantastisk förebild för alla barn och unga i Wifolka Gymnasatikförening.

 

Stort grattis igen!

/Styrelsen

Äntligen drar motionverksamheten igång igen
2022-02-12 09:28

Äntligen kör vi igång motionsverksamheten i Wifolka gymnastikförening igen! På måndag den 14 februari startar vi enligt schema. Vi ser fram emot att träffa både nya och gamla motionärer. Välkomna! (Obs! Ingen föranmälan behövs).

Nominering till årets Lugi-stipendiat
2022-01-17 15:20
Bild på Lugi från när vi överraskade honom med en tågresa på hans 70-årsdag

När våran eldsjäl Göran "Lugi" Cederberg avled 2019 valde han att testamentera en större summa till föreningen, något som vi har valt att skapa ett stipendium av. Varje år kommer en person att erhålla 5000 kr från föreningen ur Lugis minnesfond.

Nu har ni alla chansen att nominera någon ni tycker passar till att bli årets stipendiat. Det vi vill av stipendiaten är att det är en person, ledare eller gymnast som visat gympaglädje, laganda, kamratskap och/eller engagemang för föreningen i sann Lugi-anda. Någon som brinner för gymnastiken, för barn och ungdomar, och för Wifolka GF.

Mejla ditt förslag och en kort motivering till nominering@wifolkagf.se senast sön 30/1. En jury kommer sedan att utse en vinnare av de förslag ni skickat in.

Vi saknar Lugi, och vi hoppas att han med detta stipendium kommer leva kvar i föreningen i många år till.

MVH, styrelsen och juryn i Lugis minnesfond

Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler