SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

Nu startar vi!!
2022-08-24 23:43
 
Minnesfonden Lugis första stipendiat
2022-05-16 20:45
Tränare Sofia Edström (mitten) blev först ut att tilldelas stipendium. Med på bilden även Agnete Thörnkvist och Kristin Kellander från stiftelsens jury

Grattis Sofia Edström, ditt engagemang i Wifolka GF har belönats med det första stipendiet på 5000kr från Lugis minnesfond med motiveringen:

 

Sofia har en sund inställning till idrott och hälsa. Hon ser alla gymnaster och bemöter dom alla med sammaglädje och respekt. Sofia är en fantastisk förebild för alla barn och unga i Wifolka Gymnasatikförening.

 

Stort grattis igen!

/Styrelsen

Äntligen drar motionverksamheten igång igen
2022-02-12 09:28

Äntligen kör vi igång motionsverksamheten i Wifolka gymnastikförening igen! På måndag den 14 februari startar vi enligt schema. Vi ser fram emot att träffa både nya och gamla motionärer. Välkomna! (Obs! Ingen föranmälan behövs).

Nominering till årets Lugi-stipendiat
2022-01-17 15:20
Bild på Lugi från när vi överraskade honom med en tågresa på hans 70-årsdag

När våran eldsjäl Göran "Lugi" Cederberg avled 2019 valde han att testamentera en större summa till föreningen, något som vi har valt att skapa ett stipendium av. Varje år kommer en person att erhålla 5000 kr från föreningen ur Lugis minnesfond.

Nu har ni alla chansen att nominera någon ni tycker passar till att bli årets stipendiat. Det vi vill av stipendiaten är att det är en person, ledare eller gymnast som visat gympaglädje, laganda, kamratskap och/eller engagemang för föreningen i sann Lugi-anda. Någon som brinner för gymnastiken, för barn och ungdomar, och för Wifolka GF.

Mejla ditt förslag och en kort motivering till ordforande@wifolkagf.se senast sön 30/1. En jury kommer sedan att utse en vinnare av de förslag ni skickat in.

Vi saknar Lugi, och vi hoppas att han med detta stipendium kommer leva kvar i föreningen i många år till.

MVH, styrelsen och juryn i Lugis minnesfond

Motion - Väntar med start!
2022-01-15 22:14

Hej alla!

Vi skjuter upp starten av vårterminen!

Efter de senaste dagarnas utveckling i pandemin har vi beslutat oss för att skjuta upp starten av motions-träningen, till en början i två veckor.

Håll utkik på Facebok så meddelar vi er löpande om när det blir en start.

 

Ta hand om er!

/Malin, Åsa-Pia och Karin

Extra information om covidpass på helgens uppvisningar
2021-12-16 12:35
Här kommer lite förtydligande om vad som gäller vid helgens uppvisning:
Uppvisande av covidbevis och legitimation krävs av alla som är 18 år och äldre.
 
Detta gäller för publiken:
  • Du visar ett giltigt covidbevis och legitimation. Om du är under 18 år och det skulle kunna vara det minsta svårt att avgöra så tar du med legitimation. Vi kan inte släppa in någon om vi är tveksamma.
  • Endast covidbevis är giltiga, inga andra typer av intyg (undantaget punkten här nedanför)
  • Om du av medicinska skäl inte kan vaccinera dig behöver du uppvisa ett läkarintyg och legitimation.
  • Kom i god tid så vi hinner kontrollera alla.
  • Har du symtom som skulle kunna vara covid-19 stannar du självklart hemma. 
Mer info finns på ehälsomyndighetens hemsida.

Du kan ladda ner ditt covidbevis på följande webbsidor:
www.ehalsomyndigheten.se
www.covidbevis.se

Var ute i god tid med att skaffa ditt covidbevis. Om du har laddat ner ett tidigare, säkerställ att det fortfarande är giltigt – om inte så ladda ner ett nytt! Tänk också på att det måste gått två veckor sedan andra dosen för att det ska vara giltigt.

Vi följer regeringens beslut (men vi tycker covidpass är jättebra!!!) och vi ber er ha förståelse för detta förfaringssätt!
 
 

Vi ses på söndag! <3

Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler