SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

Regiontävlingar till Mantorp
2023-07-14 22:30

Vi kan stolt informera att Wifolka Gymnastikförening är värd för höstens regiontävlingar i klasserna 4-5 och 8-9.

 

För mer information klicka på TÄVLING uppe i topplisten.

Lugistipendiet 2023 tilldelas Linnéa Svalin
2023-05-29 15:15
Linnéa Svalin (mitten) fick årets Lugi-stipendium. Med på bilden även Agnete Thörnkvist och Kristin Kellander från stiftelsens jury

Grattis Linnéa Svalin, ditt engagemang i Wifolka GF har belönats med ett stipendie på 5000kr från Lugis minnesfond med motiveringen:

 

"Vi vill nominera Linnéa Svalin till årets Lugi-stipendium.

Hon är en fantastisk förebild för de yngre barnen. Hon är tydlig och rak i sin kommunikation, hon är omtänksam och otroligt hjälpsam samt omtyckt av både gymnaster och vuxna.

Mina barn uppskattar henne otroligt mycket som ledare och som person, och vi är säkra på att alla andra känner likadant.

Hon är en studsboll och ett lyckopiller i ett."

 

Stort grattis igen!

/Styrelsen

Ny termin
2023-02-02 09:32

Hej alla WGFare!


Vi hoppas att ni har haft en bra start på 2023 och att våren fortsätter i samma härliga anda.

Våra verksamheter har ni kommit igång på alla fronter (förutom Bamsegymnastiken som har sin start v6). Motionen erbjuder 4 olika pass denna termin. Barngymnastiken fortsätter med samma rörelseglädje som tidigare hos våra mindre gymnaster. Truppgymnastiken är inne i en grundträningsperiod för att sedan ut och tävla längre fram i vår. 

 

Och på tal om tävling så anordnar WGF en tävling i vår. Boka in 22 april för att se härliga gymnaster visa sin glädje för truppgymnastik! Självklart kommer vi behöva er hjälp kring tävlingen så håll utkik på våra sociala medier och mejlen för ytterligare info.

 


Vi i Styrelsen önskar er alla en härlig och solig vår!

Nu startar vi!!
2022-08-24 23:43
 
Minnesfonden Lugis första stipendiat
2022-05-16 20:45
Tränare Sofia Edström (mitten) blev först ut att tilldelas stipendium. Med på bilden även Agnete Thörnkvist och Kristin Kellander från stiftelsens jury

Grattis Sofia Edström, ditt engagemang i Wifolka GF har belönats med det första stipendiet på 5000kr från Lugis minnesfond med motiveringen:

 

Sofia har en sund inställning till idrott och hälsa. Hon ser alla gymnaster och bemöter dom alla med sammaglädje och respekt. Sofia är en fantastisk förebild för alla barn och unga i Wifolka Gymnasatikförening.

 

Stort grattis igen!

/Styrelsen

Äntligen drar motionverksamheten igång igen
2022-02-12 09:28

Äntligen kör vi igång motionsverksamheten i Wifolka gymnastikförening igen! På måndag den 14 februari startar vi enligt schema. Vi ser fram emot att träffa både nya och gamla motionärer. Välkomna! (Obs! Ingen föranmälan behövs).

Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler