SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

Vision

 

"Tillsammans och under utveckling förverkligar vi gymnastikdrömmar för alla"

 

Förklaring till Vision:

Vi arbetar tillsammans och skapar glädje och gemenskap. Vi strävar hela tiden att utveckla oss i både det lilla och det stora. Vi är till för alla som har en gymnastikdröm. Vi skall vara det självklara valet för den med gymnastikdrömmar.

 

 

 

Verksamhetsidé

 

"En glädjefull och hälsofrämjande gymnastik för alla - hela livet."

 

Utveckling av verksamhetsidén:

Wifolka GF är en gymnastikförening som erbjuder gemenskap, glädje och engagemang genom hela livet. Grunden är vår stora bredd inom barn- och ungdomsverksamheten med såväl eliten som motionen som naturliga förebilder. Vi vill at våra medlemmar mår bra, utvecklas i sin träning och att de behåller sitt idrottsintresse genom hela livet. För at klara detta skall vår verksamhet präglas av hög kvalité och kompetens, god ordning och ett stort engagemang - i alla led.

 

 

 

Värdegrund

 

Glädje - Gemenskap – Engagemang

 

Förklaring av värdegrund:

Glädje: Glädjen ska finnas i både framgång och motgång. Vi gläds tillsammans med våra kamrater. Vi har en positiv grundsyn.

Gemenskap: Vi gör saker tillsammans även vid sidan om träningen.

Engagemang: Signalerar vilja, inspiration och motivation. Visar på drivkraft och att vi kan tänka nytt. En utveckling på det personliga-, gymnastiska- och sociala planet.

 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler