SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

T7
Lagbild från Mellansvenska Mästerskapen ht-22
T7 är en av våra tävlingstrupper. Vi tävlar på kullerbyttor, hjulningar, rondater och handvolter på tumbling. På trampett gäller överslag till rygg, grupperad volt och ljushopp. I fristående ingår förutom ett lättare stegprogram även piruettprep, halvhopp och hjulning. För att gå i gruppen bör gymnasten klara minst hälften av dessa övningar för att träningen ska bli så bra som möjligt. 
 
T7 tränar på nivå åtta 10 år+ enligt gymnastikförbundets nivåindelning. Det här är en tävlingsgrupp och vi satsar på att tävla minst en tävling per termin. 
 

T7 består av 21 gymnaster födda 2011-2013. 

 
T7 tränar torsdagar kl. 17.00-18.00 i Vifolkahallen och söndagar kl. 12.00-14.00 i Klämman Arena, en idrottshall utrustad för truppgymnastik. Föranmälan krävs. Just nu är gruppen full, men vill du ställa dej i kö mejlar du till oss på truppgymnastik@wifolkagf.se. Vi vill ha följande info i din anmälan: Namn, personnummer, adress, skola och gymnastiska förkunskaper.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler