SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

FT3
Lagbild vt-23
FT3 är en av våra tävlingstrupper. Vi tävlar på handstående, kullerbyttor och hjulningar  på tumbling. På trampett gäller överslag till rygg, kullerbytta eller ljushopp I fristående ingår förutom ett lättare stegprogram även framåtbalans 45 grader och halvhopp. För att gå i gruppen bör gymnasten klara minst hälften av dessa övningar för att träningen ska bli så bra som möjligt. 
 
FT3 tränar på nivå nio enligt gymnastikförbundets nivåindelning. Det här är en tävlingsgrupp och vi satsar på att tävla en tävling per år. 
 

FT3 består ht-24 av 20 gymnaster födda 2016. 

 
FT3 tränar söndagar kl. 10.00-12.00 i Klämman Arena, en idrottshall utrustad för truppgymnastik. Föranmälan krävs. Just nu är gruppen full, men vill du ställa dej i kö mejlar du till oss på truppgymnastik@wifolkagf.se. Vi vill ha följande info i din anmälan: Namn, personnummer, adress, skola, eventuella gymnastiska förkunskaper och eventuella önskemål.
 
FT3 bytte namn ht-24, innan hette gruppen T12 så därför står det det nedan. Från och med nu kommer den endast nämnas som FT3. 
Sammanfattning av verksamhetsåret ht23/vt24
2024-06-29 11:49
Lagbild från Wifolkaträffen vt-24

Vi har haft tre stora framträdanden under året, två på hösten och en på våren, samt jullovsläger.

 

4/10 hade vi "Alla till hallen", det innebär att alla var välkomna och titta på dagens träningar. Det var mycket folk på läktaren och en riktigt rolig träning. 

 

5/11 tävlade vi Mellansvenska Mästerskapen nivå nio. På nivå nio tränar man på att tävla, man får inga resultat, utan man får omdömeslappar efteråt med vad som var bra och vad man ska öva lite mer på. Självklart får alla medalj.  T12 fick fina omdömen i alla grenar; tumbling, trampett och fristående.

 

17/12 var det föreningens julshow med temat "Livet är en schlager". Det var en massa schlagermusik med roliga danser och självklart bjöd vi också på grym gymnastik!

 

27/12 hade vi jullovläger med alla föreningens gymnaster födda 2011-2015. Ett superkul läger, som självklart avslutades med fika :)

 

6/4 tävlade vi Wifolkaträffen nivå nio. Även här fick vi fina omdömen, speciellt i trampett, och fina medaljer :)

 

14/4 hade vi "Alla till hallen" igen, och den här gången fick även alla på vår kölista komma och prova på gymnastik. Det var mycket lyckat.

 

12/5 hade vi terminsavslutning med fri träning och en massa fika! Det blev en riktig kanonavslutning på ett härligt gymnastikår. 

 

Utöver det har vi såklart haft en massa härliga träningar under året också!

Sammanfattning av verksamhetsåret ht22/vt23
2023-06-20 19:06
Lagbild från Wifolkaträffen vt-23

Vi har haft två stora framträdanden under året, en på hösten och en på våren.

 

18/12 var det föreningens julshow med temat "Äntligen tillbaka på arbetet". Vi tillhörde "Hantverkarnas Riksförbund", och var utklädda till bland annat målare och byggare och självklart bjöd vi också på en massa grym gymnastik. 

 

22/4 tävlade vi Wifolkaträffen på nivå åtta öppen klass. Öppen klass innebär inga resultat på plats men efteråt mejlas resultaten ut och det blev en niondeplats i tumbling, åttondeplats i trampett och niondeplats i fristående, samt niondeplats i totalen!

 

14/5 hade vi terminsavslutning med fri träning och en massa fika! Det blev en riktig kanonavslutning på ett härligt gymnastikår. 

 

Utöver det har vi såklart haft en massa härliga träningar under året också!

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler