SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

T12
T12 är en av alla våra träningstrupper. Här satsar vi på att lära oss gymnastikens alla grundövningar, så som kullerbyttor, hjulningar och handstående på tumbling och ljushopp på trampett. Självklart får man även gå vidare när man är redo med både rondater, handvolter och frivolter. Vi tränar ett lättare fristående med hopp och balansmoment. 
 
T12 tränar på nivå nio enligt gymnastikförbundets nivåindelning. Vi satsar mot att vara med på åtminstone en lokal tävling per verksamhetsår. Våren vt-22 tävlade T12 Wifolkaträffen på nivå nio, i både fristående, tumbling och trampett och de var jätteduktiga. 
 

T12 består av 20 gymnaster födda 2014. 

 
T12 tränar söndagar kl. 9.00-10.30 i Klämman Arena, en idrottshall utrustad för truppgymnastik. Föranmälan krävs. Just nu är gruppen full, men vill du ställa dej i kö mejlar du till oss på truppgymnastik@wifolkagf.se. Vi vill ha följande info i din anmälan: Namn, personnummer, adress, skola, eventuella gymnastiska förkunskaper och eventuella önskemål.
 
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler