SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

Nominering 2023

Har du förslag på vem som ska få Lugi-stipendiet? Mejla ditt förslag tillsammans med en motivering innan den 1 februari 2023 till:

nominering@wifolkagf.se

Lugis Minnesfond och Lugi-stipendiet
Göran "Lugi" Cederberg

Göran "Lugi" Cederberg var en sann föreningssjäl med ett förflutet i flera anrika gymnastikföreningar genom åren. Wifolka Gymnastikförening fick låna honom mellan åren 2005 och 2020. Under dessa år har han skänkt föreningen och dess medlemmar så otroligt mycket glädje och erfarenhet. Efter sin bortgång nämnda han dessutom Wifolka GF i sitt testamente och dom medlen har idag, hans födelsedag, söndagen den 16 maj 2021 startat en minnesfond till hans ära.

 

Vi har även glädjen att meddela att Lugis närmsta gymnastikkollega Agnete Thörnqvist och en av hans första gymnastikadepter, Ninni Kellander tackat ja som jurymedlemmar tillsammans med en representant från WGF´s styrelse.

 

Lugi-stipendiet kommer delas ut denna dag till den gymnast, ledare eller person som visat gympaglädje, laganda, kamratskap eller engagemang för föreningen i sann Lugi-anda.

 

2022: Sofia Edström

2023: Linnéa Svalin

 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler