SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

Om Wifolka GF

Wifolka Gymnastikförening bildades den 22 november 1938 och antog först namnet Veta Gymnastikförening. Den 8 mars 1960 ändrades namnet till Wifolka Gymnastikförening.

 

I dagsläget har föreningen många gymnastikgrupper; sex Bamsegympa-grupper för barn 4-6 år och tre förberedande barngrupper för barn 6-9 år som tränar grunderna inom truppgymnastik. Vi har tolv barn/ungdomstrupper som tränar en till tre gång i veckan. Vi har både nybörjargrupper samt grupper som tävlar på riksnivå.

 

Wifolka GF erbjuder även motionspass för vuxna, bland annat cirkelträning, tabata och step up.

All vår gymnastik genomförs i Klämman Arena, Vifolkaskolans idrottshall eller Vetaskolans idrottshall

 

 (Se "våra hallar").

 

Alla våra ledare är väldigt kunniga och engagerade. Men trycket är stort på våra grupper så är du intresserad av att vara en i vårt ledargäng så kan du höra av dig. Vi söker för närvarande ledare till parkour, vuxenmotion samt ”Alla kan gympa” (för barn och ungdomar med funktionsvariationer). Vi ser då till att du får ta del av den utbildning som behövs för ändamålet.

 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler