SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

Sammanfattning av verksamhetsåret ht23/vt24
2024-06-29 19:31
Lagbild från Mellansvenska Mästerskapen vt-24

Vi sammanfattar året såhär:

 

14-15/8 drog terminen igång med läger för grupperna T5-T8. Vilken fantastisk start på terminen!

 

4/10 hade vi "Alla till hallen", det innebär att alla var välkomna och titta på dagens träningar. Det var mycket folk på läktaren och en riktigt rolig träning. 

 

2/12 tävlade vi Mellansvenska Mästerskapen på nivå åtta öppen klass. Öppen klass innebär inga resultat på plats men efteråt mejlas resultaten ut och för T6 blev det en förstaplats i tumbling, förstaplats i trampett och förstaplats i fristående, samt förstaplats i totalen! Vilken storslam!

 

17/12 var det föreningens julshow med temat "Livet är en schlager". Det var en massa schlagermusik med roliga danser och självklart bjöd vi också på grym gymnastik!

 

27/12 hade vi jullovläger med alla föreningens gymnaster födda 2011-2015. Ett superkul läger, som självklart avslutades med fika :)

 

14/1 drog terminen igång igen <3

 

6/4 tävlade vi Wifolkaträffen på nivå sju öppen klass. Det blev en förstaplats i tumbling, andraplats i trampett och fjärdeplats i fristående, samt fjärdeplats i totalen!

 

7/4 hade vi "vi öser efter tävling-läger" för grupperna T3-T8. Det var fokus på att snurra nya volter, lagutmaningar och tävlingar och självklart bjöds det på fika. 

 

14/4 hade vi "Alla till hallen" igen. Det var mycket lyckat.

 

27/4 tävlade vi Mellansvenska Mästerskapen på nivå sju öppen klass. Det blev en förstaplats i tumbling, andraplats i trampett och förstaplats i fristående, samt förstaplats i totalen!

 

16/5 hade vi terminsavslutning med grupperna T5-T8 och det blev gymnastikdisco med femkamp och, såklart, en massa fika! :)

 

Utöver det har vi såklart haft en massa härliga träningar under året också!

 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler