SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Wifolka Gymnastikförening
sedan 1938

Sammanfattning av verksamhetsåret ht22/vt23
2023-06-20 12:46
Lagbild från Wifolkaträffen vt-23

Vi sammanfattar året såhär:

 

25/8 drog terminen igång med inlärning av nytt fristående. 

 

4/11 var det Halloweenläger för grupperna T3-T9. Självklart var alla utklädda. Superroligt!

 

27/11 tävlade vi Mellansvenska Mästerskapen på nivå åtta öppen klass, då som två lag: T8 och T9.  Öppen klass innebär inga resultat på plats men efteråt mejlas resultaten ut och för T8 blev det en tiondeplats i tumbling, fjärdeplats i trampett och andraplats i fristående, samt andraplats i totalen! För T9 blev det en åttondeplats i tumbling, andraplats i trampett och en förstaplats i fristående, samt förstaplats i totalen.

 

18/12 var det julshow med temat "Äntligen tillbaka på arbetet". Vi tillhörde "Ordningsmaktens Riksförbund", det var poliser och militärer, och en massa grym gymnastik såklart!

 

28/12 hade vi jullovsläger för grupperna T5-T9. Ett riktigt roligt läger!

 

12/1 drog terminen igång igen <3

 

2/4 tog vi lagfoton och grymma gymnastbilder!

 

22/4 tävlade vi Wifolkaträffen på nivå åtta öppen klass. Öppen klass innebär inga resultat på plats men efteråt mejlas resultaten ut och det blev en femteplats i tumbling, femteplats i trampett och andraplats i fristående, samt tredjeplats i totalen!

 

14/5 hade vi terminsavslutning med fri träning och en massa fika! Mums!

 

11/6 var det sommarläger för grupperna T3-T8. Det var träning, tävlingar, samarbetsövningar och filmvisning. En härlig dag!

 
Sponsorer
Samarbetspartners
Sociala kanaler